Ai missäkö Paimen? Älä siitä huoli, mennään vaan entisten pyhien askelissa!

torstai 26. heinäkuuta 2012

Antakaat neuvoa teitänne



Sinä et saa rajoittaa lapsilukua ehkäisemällä. Edellä oleva lause, toisin kuin voisi äkkinäinen päätellä, ei ole "kielto" vaan "armoneuvo", jonka julkisesta noudattamatta jättämisestä seuraa sulkeminen jumalanvaltakunnan ulkopuolelle. Yksinkertaista!



keskiviikko 25. heinäkuuta 2012


Vaikka minä kulkisin pimeässä laaksossa,
en pelkäisi mitään pahaa,
sillä sunnuntaina pääsen seuroihin
 

torstai 12. heinäkuuta 2012

Terveisiä puoluekokouksesta



Kesäkuun suuressa puoluekokouksessamme saimme kuulla, että vanha puheenjohtajamme jatkaa puolueemme johdossa. Toteamme: voi kuinka turvallista!

Toteamme myöskin, että myöskin entisten pyhien aikaan olivat puheenjohtajat vanhoja. Veljemme Juri Andropov joutui jättämään kutsumustehtävänsä ennenaikaisen poismenonsa vuoksi jo 69-vuotiaana. Sanomme: liian aikaisin.

Veljemme Leonid Breznev palveli pyyteettömästi vastoin omaa etuaan puoluetta 73-vuotiaaksi, aina kuolemaansa saakka. Sanomme: moni jäi häntä kaipaamaan.

 Itseään säästelemättä työskennellyt veljemme Konstantin Tsernenko lähti vaativasta tehtävästään jalat edellä 74-vuotiaana. Sanomme: puolueen ytimessä toivottiin, että hän olisi voinut vielä jatkaa.

Toivotamme 71-vuotiaalle puheenjohtajallemme herran siunausta, aamenta ja hallelujaa, ja toteamme: vakaat vuodet sen kun jatkuvat.