Ai missäkö Paimen? Älä siitä huoli, mennään vaan entisten pyhien askelissa!

perjantai 30. elokuuta 2013

Pienoisevankeliumi

Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi uskovaisten joukon, Jumalan valtakunnan, ettei yhdenkään, joka uskoo sieltä julistetun synninpäästön ja on kuuliainen Jumalan valtakunnan neuvoille, pidä hukkuman, mutta ijankaikkisen elämän saaman.

torstai 29. elokuuta 2013

Uskon kautta

Meidänkin aikanamme on ihmisiä, joilla on kyllä Jumalan lasten nimi, mutta jotka ovat teoillaan uskonsa kieltäneet. Voi olla hämmentävää lukea esimerkiksi uskovaisessa kodissa kasvaneen kirjailijan kirjoittamasta kirjasta, jossa uskomisen asioita ja lasten vastaanottamista käsitellään tavalla joka ei vastaa henkeen. Silloin on kuitenkin hyvä vain uskoa yksinkertaisella lapsenuskolla, että kirjailija kuuluu varmasti eriseuraan ja remonttiryhmään, ja jättää kirja lukematta. Silloin säästymme monelta kiusaukselta eikä meidän tarvitse kohdata omia ja toisten tunteita ja alkaa järkeillä että mikä olisi minulle ja lähimmäisilleni parhaaksi tässä lapsiasiassa. Uskomiseen se jää! 

Piskuinen lauma on suurin

Ajassamme on esitetty väite, että uskonsa kieltäneiden joukko olisi suurempi kuin uskovaisten joukko.

Asian selvittämiseksi Jumalan valtakunnassa päätettiin kuluneena kesänä tehdä kyselytutkimus, jotta tämä monia uskovaisia ajassamme hämmentänyt kysymys saataisiin kuntoon.

Kyselyn tulokset olivat yksiselitteiset: se sai olla meille tämän ajan Jumalan lapsille avaamassa sellaisen uskon näköalan, että kyllä Jumala näinä lopun aikoinakin kaitsee piskuista laumaansa ja sitä suuresti siunaa, vaikka maailma tahtoisikin mielellään väittää, että nykyihminen ei enää uskoa tarvitse vaan että jokainen järkevä ihminen kieltää uskonsa ja luottaa vain itseensä.

Kysely toteutettiin soittamalla kymmenelle tuhannelle suomalaiselle, ja kysymällä "Oletko sinä jaksanut kilvoitella synnin poispanijana?" Jos vastaus oli kielteinen, tuhlaajapojalle tarjottiin vielä palaamisen armoa kysymällä "Haluatko sinäkin uskoa kaikki synnit, epäilykset, kiusaukset ja aivan nuoruuden huikentelevaisuudetkin anteeksi?"

Näin saamme jäädä turvallisesti matkaa tekemään.