Ai missäkö Paimen? Älä siitä huoli, mennään vaan entisten pyhien askelissa!

maanantai 25. toukokuuta 2015

Sananrieska on Suviseurojen pääasja

Siionissa on murheella pantu merkille Suviseurojen lähestyessä, että tämän maailman lehdet ole kiinnostuneita suviseurojen pääasiasta eli saarnoista. Ne ovat enimmäkseen kiinnostuneita numeroista: siitä kuinka monta pillimehua myydään, kuinka monta seuravierasta on paikalla ja kuinka suuria perheitä uskovaisilla on.

Meitä runsaasti ajallisesti siunannut keskusyhdistyksemme ja hirtehishuumorin ystävät ovat kerrankin samaa mieltä: kannattaa keskittyä saarnoihin. Me täällä siionin toimitusneuvostossa rohkaisemme teitä lähettämään parhaita paloja yhteisen tutkiskelun aiheeksi. Jaettu ilo on moninkertainen ilo. Ei sellainen ilo, jonka maailma ja pillimehut antavat, vaan sellainen ilo, jonka vain Jumalan valtakunnan saarna voi antaa.

Siinä uskon rukouksessa, että meitä runsaasti siunattaisiin.

tiistai 5. toukokuuta 2015

E-asioiden vaarat

Sisar Vaivasta ja Valtakunnasta on lähestynyt Saara-äitiä kysymyksellä.

"Minun veljeni on alkanut lukea e-kirjoja. Minua mietityttää mikä on uskovaisten kanta niihin? Kun e-kauppoja ja e-pillereitä ei ole nähty hyväksi niin miten haluamme suhtautua e-kirjoihin?"

Saara-äiti vastaa

"Rakas Sisar Vaivassa ja Valtakunnassa. Teit hyvin ettäs kysyit. Minä olisin ajattelemassa, että e-kirjat ovat toki sallittuja, sillä eihän meillä ole kieltoja. Mutta voisit kysyä veljeltäs, onko e-kirja tarpeellista ja rakentaako se hänen uskonelämäänsä. Tahi pahentaako se jotain uskonystävää? On turvallista olla menemättä suin päin tämän maailman uutuuksien perään. Kristillisyytemme kirjamyymälästä saa kuitenkin kaikki tarpeelliset kirjat ihan muuttumattomassa muodossa paperiversioina."