Ai missäkö Paimen? Älä siitä huoli, mennään vaan entisten pyhien askelissa!

lauantai 16. heinäkuuta 2011

"Hän alkoi ajatella omilla aivoillaan"

Kesälomien ja muiden ylitsekäymisten tähden tämä blogi on ollut kesätauolla. Mutta onneksi meillä on ollut seuroja! Otamme sitaatin suviseurojen saarnasta sunnuntain iltaseuroista:

"Eräs uskomassa ollut ihminen, joka oli kokenut Jumalan rauhaa ja armoevankeliumista elänyt, sanoi että hän joutui epäuskoon. Ja kertoi, mistä se johtui. Hän sanoi näin, että hän oli levollinen, mutta sitten hän luki erään filosofin kirjan. Hän alkoi ajatella omilla aivoillaan. Ja hän luopui tästä lapsenmielisestä uskosta, tästä tyhmästä saarnasta."

Myös OHO! -tiimi haluaa varoittaa omien aivojen käyttämisestä. Haluaisimme muistuttaa, että aina löytyy Siionista joku puhuja tai johtokunnan jäsen, jonka aivoja voi käyttää.

Koko saarnan voi kuunnella näiden sivujen kautta.

3 kommenttia:

 1. Heh!! :D Juurikin näin. Minulle on toitotettu kuinka omien aivon käytöllä pilaan lasteni ja puolisoni elämän. Kuinka rakastavaa sielunhoitoa olenkin taas saanut... ei onneksi yhtään henkistä väkivaltaa havaittavissa... eipä! ;) :/

  VastaaPoista
 2. Taitaa tuo itse Raamattukin rohkaista käyttämään myös järkeä: "Veljet, älkää olko lapsia ymmärrykseltänne, vaan pahuudessa olkaa lapsia; mutta ymmärrykseltä olkaa täysi-ikäisiä."
  (1. Kor. 14:20)

  VastaaPoista
 3. Tabula rasa
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Tabula_rasa

  VastaaPoista

Näin saamme jäädä yhdessä tälläkin hetkellä uskomaan kommentoijista hyvää.