Ai missäkö Paimen? Älä siitä huoli, mennään vaan entisten pyhien askelissa!

tiistai 15. marraskuuta 2011

Kaanaankielibingo

Joskus seurapuhe ei meinaa loppua ei sitten millään. Puhujan ajatus harhailee, irrallisia sanoja tipahtelee vain silloin tällöin, lapset huutavat ja nuoriso pilkkii. Miten saada aika kulumaan, kun ei kehtaa kännykälläkään pelata?

OHO! Siionin toimitus on saanut julkaistavakseen erinomaisen ajanvietteen, seurapelin nimeltään Kaanaankielibingo. Bingo auttaa kuulijaa pysymään hereillä ja sen pelaaminen, erittäinkin jos kuulijalle kehittyy peliriippuvuus, kannustaa häntä käymään seuroissa. Ja muistammehan, miten tärkeää on käydä seuroissa! Siellä vahvistuu uskomme siihen, että pysymme uskomassa vain, jos käymme seuroissa.

Peliohjeet (mobiiliversio on suunnitteilla):

Tee paperille 4x4 ruudukko. Kirjoita jokaiseen ruutuun jokin kaanaankielen sanonta. Seuraavassa muutamia esimerkkejä, jotka eivät ole ainoita oikeita:

Raamatun mukainen / kilvoitella / kuuliaisuus / rohkenen ajatella / aivan kuin / emmehän me halua / talostella / Jumalan lahja / armohoito / uskonelämä / tämän ajan keskellä / uskonymmärrys / kristillisyydessämme / evankeliumin kokonaisuus / uskon kautta ymmärrämme / syntielämä / siunattuun haltuun

Kun puhuja sanoo sanonnan, merkitse rasti kyseiseen ruutuun. Kun olet saanut neljä rastia pysty-, vaaka- tai vinoriviin - jos sanat ovat vaikeita, voit joutua käymään seuroissa useampia viikkoja - nostat käden pystyyn niin että puhujasetäkin sen näkee. Saatuasi synninpäästön huudat: BINGO!

PS. Idea on täältä.

5 kommenttia:

 1. "Saatuasi synninpäästön huudat: BINGO!"

  Olisi varmastikin mielenkiintoisempaa, jos huudat kuten tuossa alkuperäisessä ideassa: "hevonpaskaa".

  Seuraavaksi voisi pistää pystyyn vedonlyönnin siitä, miten pian huutaja pääsee hoitokokoukseen.

  VastaaPoista
 2. "Ilmapiiri oli jännittynyt viime seuroissa, kun 15 meistä odotti neljättä ruutua!"
  Jan Junnila, 15v, Pattijoki

  VastaaPoista
 3. Onko tämä nyt ihan oikea aihe väntää huumoria vaikka iloinen asia onkin? Mielestäni uskon asioilla ei tulisi pelleillä.

  VastaaPoista
 4. Minäkin pahennuin. Saanko senkin vielä anteeksi?

  VastaaPoista
 5. On se eksytysten aikaa!

  VastaaPoista

Näin saamme jäädä yhdessä tälläkin hetkellä uskomaan kommentoijista hyvää.