Ai missäkö Paimen? Älä siitä huoli, mennään vaan entisten pyhien askelissa!

torstai 2. helmikuuta 2012

Naisen paikka Jumalan valtakunnassa

Kyllä ovat näinä viimeisinä aikoina muutamat kristillisyytemme piirissä varttuneet naiset ajautuneet jo kauas eläväksi tekevästä Jumalasta. Ovat ottamassa pappisvihkimyksen!!

Mehän tiedämme, että Jumala puhuu Henkensä kautta vain puhujaveljien kautta. Näin on ollut aina. Sen todistaa Raamattu ja SRK:n puheenjohtaja, joka niin mahtavasti sanoi, että naisväellekin kyllä riittää Siionissa tehtäviä.

Tehtäviä kyllä riittää. On kahvituksia, opetustehtäviä ja myyjäisiä. Ja pannaan siihen vielä tusina lapsia, niin hommia kyllä riittää, ei pitäis olla siitä kiinni!

Ja vielä puhui Jumala puheenjohtajamme kautta ja sanoi, että "hieman ihmettelen, jos omaa tehtävää ei näistä tahdo löytyä tai sitä ei osata arvostaa." Sitä mekin ihmeteltiin ukkomiesten saunaillassa. Tietenkin me kannatetaan tasa-arvoa, mutta silti pitää kysyä: mikä *** siinä on, kun ei naiset pysy siellä, missä miehet käskee niitten pysyä??

veljistä vähin
*** toimitus pyytää välttämään kirosanoja, sillä tämä on perhesivusto

4 kommenttia:

 1. Weljien lauluryhmä yhtyy ihmettelyyn hameväen kiittämättömyydestä.

  Siionissa on tarjolla jumalanvaltakunnan työtä johon sisaret ovat erityisen tervetulleita. Mitä sitä pitää lähteä kirkon virkoihin, isojen rahapalkkioiden toivossako? Niin se mammona alkaa viedä ihmistä ja saattaa elävä usko sitten kuolla sydämestä. Kyllä se on kallista tyytyä täällä ajassa osaansa, sillä palkanmakso on oleva suuri taivaassa. t. Weljet.

  VastaaPoista
 2. Yhdyn edellisiin weljiin. Oma kunnia on monelle käynyt tärkeämmäksi, kuin nöyrän lampaan paikalta uskominen.

  VastaaPoista
 3. Nykyaiset on valitettavan tyrkkyjä. Pitää päästä lehtiin, saarnastuoliin, kirkkoon, joka paikkaan.

  Mutta uskon kautta avautuu ymmärrys, että Marian osa, veljien kuunteleminen on parasta mitä elämä ja Jumalan valtakunta voi naisille tarjota.

  VastaaPoista
 4. Ei hyvän päivä!

  Olen lääketieteen tohtori ja myös ekonomi. Olen suuren lääkefirman vastuullisissa tehtävissä ja olen työskennellyt myös ulkomailla useampaan otteeseen. Osaan neljää kieltä sujuvasti ja matkustan paljon.

  Mutta hyvänen aika eihän tällaisia saa tuoda esille, väärää ylpeyttä, mitä lie itsensä esilletuontia, tyrkkyilyä tämäkin. (pankaamme pois sellainen!)

  Sitten istun seuroissa ja kuuntelen näitä kaseteilta saarnaamista opetelleiden ääliöveljien surkeita yrityksiä selittää Raamattua.

  Ei kertakaikkiaan, älyllinen ja teologinen ja ihan kaikenlainen taso on näissä kukkoilevissa mallikko"veljissä" niin surkea, etten kehtaa sanoa. Mutta pääasiahan, kuten olette kaikki nähneet,on se, että nämä pienet saavat veljet saavat pitää mahtavat paikkansa!

  Huh! Pitäkää ihmeessä.

  VastaaPoista

Näin saamme jäädä yhdessä tälläkin hetkellä uskomaan kommentoijista hyvää.