Ai missäkö Paimen? Älä siitä huoli, mennään vaan entisten pyhien askelissa!

tiistai 8. lokakuuta 2013

Päivämies avuksi seurustelevien kiusauksiin

Meille kaikille rakas kustannusosakeyhtiö on julkaissut uuden tuotteen: Päivämies-kondomin. Se on suunniteltu erityisesti seurustelevien parien käyttöön. Jumalan lapset ovat ottaneet tuotteen ilolla vastaan, vaikkakin jotkut ovat epäilleet onko tämä aivan perinteisen opetuksen mukaista.

- Kyllä meillä on aina opetettu että seurustellessa on hyvä välttää liian -- öö -- läheistä kosketusta. Vanha hyvä neuvo on, että seurustelun ei tulisi olla, tuota ... niin intiimiä, ettei päivämies mahdu väliin, kertoo kustannusosakeyhtiön tiedottaja.

Mutta eikö tämä ole ristiriidassa perinteisen käsityksenne kanssa siitä, kuinka tulisi suhtautua syntyvyyden säännöstelyyn?

- No kyllä meillä on aina opetettu että syntyvyyden säännöstely on väärin. Siinähän ihminen puuttuu luomistyöhön, kun estää munasolun hedelmöittymisen. Mutta seurustelevin parien munasolujahan ei ole tarkoitettukaan hedelmöitettäväksi, joten ei tässä kyllä meidän käsityksemme mukaan olla luomistyöhön puuttumassa.

Miten sitten tämä päivämies-kondomi, johtaako se perhekoon pienentymiseen tässä teidän yhteisössä?

- Kyllä me rukouksen mielin muistamme aviopareja, että he saisivat voiman pitää aviovuoteen saastatoinna tästä uudesta tuotteesta huolimatta.

Ai että tämä ei ole tarkoitettu avioparien käyttöön lainkaan?

- Niin, kyllä me pitäydymme siinä perinteisessä käsityksessä, että ehkäisy kaikissa muodoissaan on synti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Näin saamme jäädä yhdessä tälläkin hetkellä uskomaan kommentoijista hyvää.