Ai missäkö Paimen? Älä siitä huoli, mennään vaan entisten pyhien askelissa!

perjantai 27. toukokuuta 2011

"Tämä ei ole herätysliike, tämä on Jumalanvaltakunta"

Otsikoksi olen valinnut Jouko-veljen kalliit sanat. Ja eikö asia olekin rakkaat juuri niin kuin Jouko-veli sanoo? Ettekö tekin ole kokeneet niin? Ulkopuoliset eivät sitä näe, kun on synti sokaissut silmät. Pitäisi ostaa Pyhänhengen silmävoidetta. Ja sitä kuulkaa saa täältä Jumalanvaltakunnasta ilman rahatta ja hinnatta! 

Mutta emme rakkaat mekään synnittömiä ole, se meidän on myönnettävä. Kun me olemme Jumalanvaltakunta, me voisimme sen myöskin aivan avoimesti kertoa. Meillähän ei ole sillä tavalla mitään salattavaa. Aivan kuin keskustelun ja yhteisen tutkistelun aiheeksi rohkenisin ehdottaa, että voitaisiinko kristillisyydessämme harkita, että "Rauhanyhdistys ry" muutettaisiin muotoon "Jumalanvaltakunta ry"? Voisimme sitten aivan vapaasti puhua Jumalanvaltakunnan toimitaloista, Jumalanvaltakunnan järjestämistä myyjäisistä, seuroista ja niin edelleen. Eikö se olisi kuulkaa helpompaa niin?

"SRK ry" olisi silloin "SJK ry" eli "Suomen Jumalanvaltakuntain Keskusyhdistys ry". Näin ei jäisi kenellekkään epäselväksi, että missä on meidän hengellinen huoneenhallituksemme, vaikka mehän kyllä olemme näissä uskomisenasioissa samanarvoisia eikä kukaan ole toista pitempi.

1 kommentti:

  1. Jumalanvaltakuntain keskusjärjestön johtokunta on samaten aivan hyvä näin kuin on aina ollutkin ja annamme sille täyden luottamuksemme. Kallis sisaremme totesikin hiljattain Päivämiehessä: "Mihin me tasapäiset valtaa tarvitsemme?"

    VastaaPoista

Näin saamme jäädä yhdessä tälläkin hetkellä uskomaan kommentoijista hyvää.