Ai missäkö Paimen? Älä siitä huoli, mennään vaan entisten pyhien askelissa!

perjantai 10. lokakuuta 2014

Jumalan seurakunta on Ukrainassa

On ihanaa kuulla uutisia, kuinka itäisessä Ukrainassa yhä taistelee Jumalan seurakunta. Eihän maailma toki heitä Jumalan seurakunnaksi kutsu, vaan se pilkaten heitä haukkuu separatisteiksi ja kapinallisiksi.

Mistä sitten tiedämme, että tämä on se Jumalan seurakunta, josta meille Jumalan sanakin puhuu? Siitä me sen tiedämme, että maailma sitä pilkkaa, niin kuin se pilkkasi meitä ennen olleita apostolejakin. Toinen tuntomerkki on se, että tämä lauma on piskuinen, mutta niin me saamme pyhistä kirjoituksista lukea että pieni on se lauma, joka kaitaa tietä kulkien kostuu kerran perille taivaan kotiin.

Kolmas tuntomerkki on se, että tämä seurakunta on taisteleva. Jumalan seurakunta on taisteleva. Vaikka se meidän inhimillisen osamme puolelta tuntuu vaikealta hyväksyä, että he tappavat, kiduttavat, ja lentokoneitakin aivan kuin alas ampuvat, niin se kuulkaa on Jumalan tahto että näitäkin tapahtuu. Ei se ihmisjärjelle aukene, mutta me saamme luottaa, että hyvä, armollinen ja kaikkitietävä Jumalamme on näin hyväksi nähnyt ja varmaan sen ajallaan meillekin osoittaa kuinka on suuri siunaus että ihmisiä siirtyy ajasta iäisyyteen taistelevan seurakunnan kautta.

Näin saamme jäädä tässä Jumalan lasten joukossa matkaa tekemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Näin saamme jäädä yhdessä tälläkin hetkellä uskomaan kommentoijista hyvää.