Ai missäkö Paimen? Älä siitä huoli, mennään vaan entisten pyhien askelissa!

perjantai 25. helmikuuta 2011

Pääkirjoitus

Internet, aikamme ilmiö

Rakkaat lukijat netissä ja valtakunnassa! Ajassamme on erilaisia ilmiöitä. Esimerkiksi sähköinen media ja homot. Niihin on jotenkin suhtauduttava, vaikka eihän se kenestäkään kivaa ole.

Tänä pahana maailmanaikana monet uskovaisetkin viettävät netissä paljon aikaa. Netissä on monenlaisia vaaranpaikkoja. Siellä on sellaisia sivustoja, jotka eivät ole uskovaiselle sopivia. Keskustelupalstoilla saatetaan aivan kyseenalaistaa uskomme perusteita.

OHO! Siioni ei ole tällainen vaaranpaikka. OHO! Siioni auttaa suhtautumaan asioihin. On olemassa asioita, joista ei tehdä pilaa. Kuten ihminen, joka kaipaa armahdusta ja Jumala, joka armahtaa tällaisen ihmisen.

Melkein kaikesta muusta voikin sitten laskea leikkiä.

OHO! Siioni on yhdistelmä uskonnollista kapulakieltä, huumoria ja kritiikkiä. OHO! Siionin kirjoittajat ovat läheisesti kytköksissä vanhoillislestadiolaiseen elämäntapaliikkeeseen.

Blogi toimii lehden tavoin. Klikkaamalla oikeasta laidasta tunnisteita pääset eri osastohin. "Kentän ääni" on mielipideosasto. "Kysy Saara-äidiltä" palstalle voi lähettää uskomme perusteisiin liittyviä kysymyksiä. Niihin vastataan raittiisti ja turvallisesti. Hartauskirjoituksissa selitetään kirkkaasti ja raamatullisesti, mihin uskomme. Uutiset liittyvät aina ajankohtaisiin asioihin kuten pedofiliaan ja naisten asemaan.

Pyydämme suhtautua blogin teksteihin pyhällä arkuudella. Sisaret ja veljet kirjoittavat tätä blogia monasti tuulisillakin paikoilla.

Antoisia lukuhetkiä.

PS. Lähetä tekstejäsi OHO! Siioniin. Ne julkaistaan tai ei julkaista. Joko sellaisenaan tai tunnistamattomaksi muokattuna.

4 kommenttia:

 1. perjantaina 25. helmikuuta 2011
  Pääkirjoitus

  Kyllä nyt on veljet ja sisaret aivan kuin aikaamme edellä, kuten tässä näemme timestampista. Saamme näin olla aivan kuin katsomassa jo tulevaa.

  Terveisin sisar

  VastaaPoista
 2. Aivan oikein, Turhautuja. OHO! Siioni seuraa aikaansa ja on jopa sen edellä.

  VastaaPoista
 3. Hävetkää viisatelijat!

  VastaaPoista
 4. Tämä vasta eriseuraisen pilkkaajan tekemä sivu.Vieläkö kuljet uskovaisten joukossa? Raamattu kirjoittaakin Jumalan valtakunnan verkon kuolleista kaloista, totta.

  VastaaPoista

Näin saamme jäädä yhdessä tälläkin hetkellä uskomaan kommentoijista hyvää.