Ai missäkö Paimen? Älä siitä huoli, mennään vaan entisten pyhien askelissa!

maanantai 14. helmikuuta 2011

Kustannusyhtiö EbRK: Tuotteessa ei ole vikaa

OHO! Siioni tapasi Kustannusyhtiö EbRK:n tuotekehittelypäällikön Olavus Valkomustalan. Kustannusyhtiön tuotteesta ei ole löydetty mitään moitittavaa, vaan vika on aina käyttäjässä, sanoo Valkomustala.

OHO! Siioni: Tuotteenne näyttää käyvän kaupaksi vielä näinä maallistuneina lopun aikoina?

Olavus Valkomustala: Hö-hö-höö! Ei voi valittaa, kauppa käy ja pyörät pyörii.

OHO!: Onko tuotteenne hyvä?

OV: Se on hyvä, jos se siltä näyttää. Tuotetta on nyt hiottu yli neljäkymmentä vuotta ja sen paras puoli on - tämä vain meidän kesken - se, että ulospäin se näyttää täydeltä sekundalta, mutta ostajan silmissä se on mittaamattoman arvokas aarre, hö-höö!

OHO!: On väitetty, että tuotteellanne olisi sellaisenaan käytettynä terveyshaittoja erityisesti naisille ja lapsille. Jotkut pitävät tuotettanne jopa hengenvaarallisena. Miten kommentoitte näitä väitteitä?

OV: Mitään näyttöähän ei ole, että vika olisi tuotteessa. Päinvastoin näyttää siltä, että vika on aina ollut käyttäjässä, ei tuotteessa. Tietysti traumatisoitumiset, ennenaikaiset kuolemat ja muut ongelmat ovat ikävä asia, mutta emme ymmärrä, miten me voisimme vaikuttaa tässä asiassa. Tämä on kustannusyhtiö, joka tekee bisnestä, ei mikään köyhäinapu tai diakonissalaitos!

OHO!: Niin, niinpä tietenkin. No siunausta teille kuitenkin.

OV: Hö-hö-hö-höö!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Näin saamme jäädä yhdessä tälläkin hetkellä uskomaan kommentoijista hyvää.