Ai missäkö Paimen? Älä siitä huoli, mennään vaan entisten pyhien askelissa!

sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Yhdyselimenkin selvitysmies jätti raporttinsa

Yhdyselimen asettama selvitystyö eräästä median nostamasta kohuasiasta on valmistunut. Erikoistoimittajamme Pirita Peruskallion raportti Ååleborgista.

Selvitysmies NN, tuomarin valan vannonut juristi, on tehnyt suuren työn selvittämällä median esille nostamaa kohu-asiaa hyvin ja perusteellisesti. Hän on haastatellut työtään varten suuren määrän puhujia. Myös joitakin asiantuntijoita on haastateltu, selvitysmies korosti.

Puolueeton ja varmasti erittäin tasapuolinen selvitys on tällä laajalla ja tasapainoisella tietopohjalla varmistettu.

Selvityksen lopputuloksena saimme yhdessä todeta, että Siionin jäsenten välinen talostelu ja rakkaus (Piet 16:4) herättää ulkopuolisissa aika ajoin kademieltä ja kaunaa, joka voi kanavoitua median mustamaalamistaipumuksena. Tällaiset kevätmyrskyt otamme vastaan suoraselkäisinä ja vastaamme aina mielellämme uskomme perusteita koskeviin kysymyksiin, kuten Jumalan sana meitä neuvoo (Kor 17:5).

Kokovikaisina saatamme myös erehtyä ja sen saamme nöyrin mielin tunnustaa. Mitään viitteitä epäkohdista ei selvityksessä kuitenkaan löytynyt. Asiaa on liioiteltu ja paisuteltu, se on virheellisen tietoon perustuva ja tarkoitushakuinen yritys liata aarteista kalleinta, elävää uskoa. 

Ne, jotka julkisuudessa ja sosiaalisissa medioissa ovat käyneet roskittamaan omaa pesää, ovat teoillaan katsoneet uskonsa ylön. He eivät vaella raittiisti totuudessa ja tulevat siitä viimeisellä tuomiolla vastuunsa kantamaan (kor 13: 3), muistutti selvitysmies raporttinsa lopuksi Ååleborgissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Näin saamme jäädä yhdessä tälläkin hetkellä uskomaan kommentoijista hyvää.