Ai missäkö Paimen? Älä siitä huoli, mennään vaan entisten pyhien askelissa!

tiistai 2. elokuuta 2011

Vapahtaja kiertelee jumalanvaltakunnassa?

JT rakkaat veljet ja sisaret ja muuten vain sisarukset OHO! Siionin toimituksessa!

Me kaikki Jumalan lapset olemme saaneet olla huomaamassa nöyrällä mielellä, että täällä jumalanvaltakunnassa tapahtuu ihania ja turvallisia asioita, vaikka aika on kääntymässä ehtoolle ja maailmanlopun merkit ovat jälleen kerran tulleet esille. (1. Joh. 2:18) Lähestyn teitä alhaalta päin sillä rukouksen mielellä, että kuuluttaisitte uutisissanne maailmalle sitä kallista asiaa, että monet rakkaassa Siionissamme ovat saaneet ikään kuin lähtemisen armon. (1. Kor. 15:10) Voi miten kalliisti eräskin veli siitä kirkasti kerran Jumalan lasten seuroissa, että katsokaa: on se ihana asia tämä uskomisen asia, kun näin monet ovat siitä päässeet vapaaksi! Sillä hetkellä minulle Jumala avasi turvallisen näköalan. Minä sanoin sille itsessään arkuutta tuntevalle veljelle, joka siinä minun vieressä istui ja varmasti tunsi syntisyyttä, että kuulepa rakas veli, onkohan tuo entisten lammasten ikeestä pääseminen itsensä Vapahtajan työtä? (Gal. 5:1) Onko se niin tämä asia, että itse Hyvä Paimen rakkaasti kutsuu ulos tästä ihanasta laumasta? (Joh. 10:3)

Se on kuulkaa rakas toimituksen väki niin, että olen heikkona ollut ikään kuin epäilyksissä ja tuntenut suurta heikkoutta tämän asian kanssa. Että saankohan minä vielä uskoa, että te toimituksessa selvitätte kuuliaisesti, onko Vapahtaja laskeutunut tähän rakkaaseen laumaan ja alkanut ihmispoloisia vapahtamaan kalliista uskon asiasta? Minä lupaan uskoa yhdessä teidän kanssanne.

Tiedän, että kun vain haluamme näin olla matkaa tekemässä, niin pääsemme kerran perille, kun lopulta aikamme koittaa, monista kaksoisviestinnän ja vallan väärinkäytön kiemuroista. Olkaa tekin turvallisella mielellä.
Monessa vikaan joutunut

2 kommenttia:

  1. Näin me tahdomme olla rakkaalle toimittajaveljelle tahi -sisarelle olla kuin yhtenä laumana aamenta sanomassa tästäkin kirkastuksesta.

    VastaaPoista
  2. Täällä netin Siionissa ollaan oltu huolissaan, josko tuo kirjoittajakaan on enää uskossa. Hänhän ei kiittänyt sanallakaan Jumalan valtakunnan työmuotoja! Mutta emmehän tahdo uskovaisina olla puhumassa toisten synneistä sillä tavalla ikään kuin julkisesti tai selän takana niin kuin maailman omavanhurskaat tekevät. Elävä usko vaikuttaa niin, että haluamme nöyrästi lähestyä syntiin langennutta suoraan.

    VastaaPoista

Näin saamme jäädä yhdessä tälläkin hetkellä uskomaan kommentoijista hyvää.