Ai missäkö Paimen? Älä siitä huoli, mennään vaan entisten pyhien askelissa!

perjantai 21. joulukuuta 2012

Uusi tuote tukena taivastiellä 

Olemme tuoneet markkinoille Kuulkee-evankeliumikuulokkeet. Kuulokkeissa kuuluu kaanaankielistä syntien anteeksiantamista. Nyt kaikki synnit anteeksi milloin vain, missä vain! 


Tutkimustemme mukaan Kuulkee-kuulokkeet sopivat erityisesti yökäyttöön: ajatuksen synnit ja riettaat unet tulee anteeksi reaaliaikaisesti, ja aamulla on virkeä ja onnellinen olo.


5 kommenttia:

 1. Tässä mallissa puhe tulee varmaankin nauhalta?

  Onko joskus tulossa uusi malli, jossa olisi reaaliaikainen saarna ympäri vuorokauden. Joidenkin uskonkäsityksen mukaanhan nauhoitettu sana ei riitä.

  VastaaPoista
 2. Joidenkin mielestä myös evankeliumi menettää tehonsa digitaalisesti kuunneltuna, koska silloin puhe muutetaan binäärikirjoitukseksi välillä, ja kirjoitettu sana ei ääriainesten mukaan pelasta. Pitäisi melkeen olla pumpattava Lestadius joka nappia painamalla päästelisi synninpäästömantraa muistuttavaa ääntä.

  VastaaPoista
 3. Nyt Kuulkee halki korpimaan.

  VastaaPoista
 4. Jumalan sanan saarna, elävä ja voimallinen, on pätevä digitoitunakin, kunhan lähetys on suora ja synninpäästö yhdestä saarnasta käytetään vain kerran. Ehdottaisinkin laitteeseen sellaista ominaisuutta, että se lukisi verkon yli useita eri seuralähetyksiä samanaikaisesti ja viivästyttäisi toisten lähetysten streamausta niin, että korvissa saisi kaikua tauotta happamatoin evankeljumin kertakäyttöinen saarna. Samalla voisi kehittää nuuskija-algoritmin, joka tunnistaa, milloin sananpalvelija lukee puheensa paperilta ja jättää sellaisen streamin lukematta, sillä siinä ei välity pyhä henki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä päästään nyt jo samantasoisiin teknisiin hurmos-sfääreihin kuin Hannu Raittilan kuvaamien suviseurojen äänitysautossa. Huikeaa! - t. nimim. Insinöörille sopivaa evankeliumia etsimässä.

   Poista

Näin saamme jäädä yhdessä tälläkin hetkellä uskomaan kommentoijista hyvää.