Ai missäkö Paimen? Älä siitä huoli, mennään vaan entisten pyhien askelissa!

tiistai 7. tammikuuta 2014

Uskokaa älkääkä uskoko

Näinä myrskyisinä aikoina ajan illassa on hyvä muistaa, että maailma hyökkää valheella. Siksi on hyvä muistaa, että

1. (Tämän maailman) lehdissä olevat jutut eivät välttämättä ole totta. Minuakin kerran haastateltiin paikallislehteen kesäaikaan siirtymisestä, ja toimittaja ei laittanut koko 20 minuutin haastatteluani lehteen.

2. Rikostuomiot eivät aina osu oikeaan. Tuomittu ei siis välttämättä ole tehnyt mitään pahaa. Englannissakin yksi mies oli istunut syyttömänä vankilassa vuosikaudet.

3. Vaikka näkisit jonkun tekevän pahaa, niin kyse voi olla näköharhoista. Ensimmäiset näköharhat on todistettavasti esiintyneet jo tuhansia vuosia sitten.

Siksi sinä saat tänäkin iltahetkenä torjua mielestäsi kaikki epäilykset ja uskoa ne anteeksi (siunauksia). Ja onneksi huomenna on jälleen keskiviikko, ja puolueettomuudestaan tunnetussa Päivämiehessä kerrotaan, miten asiat oikeasti ovat. Ahkeroikaa siksi rakkaat matkaystävät ravita kuolemattomia sielujanne sillä sanan rieskalla, minkä kustannusyhtiö kullekin henkilölle ja ajalle tarpeelliseksi näkee avata. Siihen sanaan yksinkertaisesti uskoen ja luottaen pääsette kerran perille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Näin saamme jäädä yhdessä tälläkin hetkellä uskomaan kommentoijista hyvää.