Ai missäkö Paimen? Älä siitä huoli, mennään vaan entisten pyhien askelissa!

torstai 19. helmikuuta 2015

Lestadiolaiset raivoissaan SRK-karikatyyreista

Ylen julkaisema SRK-karikatyyri on nostattanut levottomuuksia ympäri maailmaa. Karikatyyrista raivostunut Jumalan lasten joukko on osoittanut mieltä useiden Ylen lähetysautojen ulkopuolella. Mellakoissa on poltettu Ylen mikrofoneja ja vaadittu että Ylen urheilutoimitusta ei enää tervehditä Jumalan lasten terhvehdyksellä.

Mellakat saivat alkunsa kun Yle julkaisi SRK:n pääsihteerin haastattelun mm-hiihdoista. Moni uskovainen koki tämän loukkaavana, koska tv-kiellon kirjoittaminen on lestadiolaisuudessa kiellettyä (aina on ollut kiellettyä).

- Kyllä tämän maailman medioiden tapa houkutella pääsihteeri sanomaan ääneen se mitä hän ajattelee ja miten seuroissa opetetaan on yksiselitteisesti väärin ja syntiä, sanoo mellakoihin osallistunut Toisinto Pohjanmaalta.

Taivaalliset sotajoukot on asetettu hälytystilaan ja vartiointia Ylen urheilutoimituksen ympärillä on lisätty kostoiskujen pelossa.

- Kyllä me suhtaudumme vakavasti siihen uhkaan, että Ylen toimittajille yritetään tulla pitämään hoitokokouksia, sanoo apulaispoliisipäällikkö Tämän-Maailman Konstaapeli.

1 kommentti:

  1. "Kyllä tämän maailman medioiden tapa houkutella pääsihteeri sanomaan ääneen se mitä hän ajattelee ja miten seuroissa opetetaan on yksiselitteisesti väärin ja syntiä."
    Näin on-nnnnäreet!!!

    VastaaPoista

Näin saamme jäädä yhdessä tälläkin hetkellä uskomaan kommentoijista hyvää.