Ai missäkö Paimen? Älä siitä huoli, mennään vaan entisten pyhien askelissa!

perjantai 28. lokakuuta 2016

Ehkäisy on Raamatun vastainen teko

Päivämiehen 23.10. ilmestynyt ehkäisyä kosketellut blogiteksti poistettiin pari päivää myöhemmin.

"Se jätti tulkinnanvaraa siitä, mikä on meidän kantamme ehkäisyyn", sanoo Päivämiehen päätoimittaja Pekka Aittakumpu Kotimaan toimittajalle. Ettei päätoimittaja nyt olisi sellaisessa tilanteessa, jota jumalanvaltakunnan ulkopuolella kutsutaan "puun ja kuoren väliksi" ja joka meille uskovaisille näyttäytyy "kristityn vapautena"?

Päätoimittaja kertoo Kotimaalle, että Päivämieheen on tulossa piakkoin artikkeli, jossa "SRK:n kanta ehkäisyyn tulee selvästi esiin", jonka kannan hän kylläkin kertoo Kotimaalle: "SRK pitää ehkäisyä Raamatun vastaisena toimena." Raamatun mukaista on siis seksi avioliitossa ilman ehkäisyä. No niin, kaikki aviossa olevat uskovaiset sisaret ja veljet: mitä te näitä tekstejä luette, menkää panemaan!

Meidän ei kuitenkaan tarvitse odottaa Päivämiehen artikkelia, sillä internet on suuressa laupiudessaan lähestynyt OHO!Siionia ehkäisyaiheisella artikkelilla, joka ei jätä tulkinnanvaraa, ei herätä pahennusta, ei riko rakkautta eikä saa aikaan kritiikkivyöryä eikä edes keskustelua, jota me niin suuresti kavahdamme.

Artikkelia, joka kokonaisuudessaan on alla, saa vapaasti käyttää kaikissa SRK:n julkaisuissa ja muussa Siionin työssä. Työvaliokunta Raamatun myötäiset tekonne hyvästi siunatkoon! 

1 kommentti:

  1. No onpa ihana kuulla että edelleen olet hengissä.

    Vaikka olihan se tiedossa että "Taivas ja maa katoavat, mutta Saara-äiti ei koskaan katoa" ja "Koettelee vaan ei hylkää Saara". Uskon kautta ymmärrämme miten nämä kohdat on tarkoitettu ymmärrettäväksi, vaikka hieman toisin on erinäisiin kirjoihin kirjoitettu.

    Voi rakas Saara kiitetty!

    Isän, pojan ja äidin nimeen, Aamen!

    VastaaPoista

Näin saamme jäädä yhdessä tälläkin hetkellä uskomaan kommentoijista hyvää.