Ai missäkö Paimen? Älä siitä huoli, mennään vaan entisten pyhien askelissa!

lauantai 9. huhtikuuta 2011

SRK:n johto luottaa yhä itseensä

OHO! Siionin lehtiavustaja on pannut ilolla merkille, ettei SRK:n johto ole menettänyt luottamusta itseensä tekemistään raskaista virheistään huolimatta. Maailman pilkasta ja rivikristittyjen epäluottamuksesta huolimatta johto luottaa itseensä 100 %:sti.

Pääsihteeri Tuomas Hännisen mukaan tällä hetkellä johtokunnassa ja muualla hallinnossa toimivia henkilöitä kohtaan on sataprosenttinen luottamus.

Miksi ihmeessä pitäisi erota, jos luottaa itseensä, kysellään nyt SRK:ssa.

On käynyt myös ilmi, että hallinnon sisällä on keskusteltu avoimesti. Avoimesta keskustelusta on tihkunut julkisuuteen vain vihjeitä, mitä sitäkin voinee pitää jättiaskelena kohti avoimuutta.

"Selvitys käsitti Eero Hyytisen tekemän kirjallisen version ja useita tunteja kestäneen keskustelun, joka on käyty hyvin avoimesti hallinnon sisällä. Niiden perusteella johtokunta on antanut täyden luottamuksen", Hänninen toteaa.

SRK myös pesee kätensä kaikista vääristä opetuksista, joita se on antanut esimerkiksi maallikon rippisalaisuuteen liittyen. Vastuu väärinkäytöksistä kuuluu niille, jotka ovat noudattaneet vääriä ohjeita, eikö se oo jämpti näin!

Vastuu väärinkäytöksistä kannetaan viranomaisteitse ja viime kädessä oikeudessa. Hänninen patistaa kaikkia hyväksikäytön uhreja ja asiasta tietäviä kääntymään viranomaisten puoleen.

Vielä halutaan muistuttaa, että SRK:lle on turha soitella näiden asioiden tiimoilta. SRK ei vastaa siitä, mitä se opettaa ja on opettanut.

"Jos joku on tietoinen hyväksikäyttötapauksesta, SRK ei ole oikea suunta soittaa. Täytyy ottaa yhteyttä viranomaisiin, koska SRK ei ole lastensuojeluviranomainen."

(Kursivoidut pätkät Kalevasta 9.4.2011)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Näin saamme jäädä yhdessä tälläkin hetkellä uskomaan kommentoijista hyvää.