Ai missäkö Paimen? Älä siitä huoli, mennään vaan entisten pyhien askelissa!

sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Sunnuntain saarnaa Rovaniemen ry:ltä

"Nämä on järkyttäviä asioita, mutta siinä vaan näytetään että Jumalan valtakunnassakin me olemme vain tavallisia syntisiä ihmisiä. Tästä pian varmaan tulee selvitys SRK:n puolelta että meidän ei tarvitse näitä enempää käsitellä, miten on hyökätty Jumalan valtakuntaa vastaan.

Mutta me olemme vain tavallisia syntisiä ihmisiä. Kuitenkin, rakkaat nuoret, niille kirjoituksille ei kannata antaa minkäänlaista arvoa! Jumalan valtakunta ei ole muuttunut yhtään. Usko on oikea, mutta uskonkantajissa on vikaa. Meissä on vikaa. Siksi kannattaa Jumalan valtakunnan ääntä kuunnella, ja varsinkin, kun tällaiset ajat on, kannattaa ottaa selvää, mikä on Jumalan valtakunnan ääni. Mutta maailman ihmisiä, niitä ei kannata uskoa.

Jumalan valtakuntaa vastaan nousee vihaa, sen näkee heti. Kun te nuoret siellä työelämässä olette, kuulette monenlaista. Koskaan ei ole kiitetty, ei, eikä me kiitosta heiltä odotetakaan. Mutta se mitä maailman ihmiset puhuvat, se on heidän puhetta tässä vapaassa maassa saa tuoda ajatuksen julki. Mutta kyllä niissä kirjoituksisa netissä näki, että suuri on viha Jumalan valtakuntaa vastaan..."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Näin saamme jäädä yhdessä tälläkin hetkellä uskomaan kommentoijista hyvää.