Ai missäkö Paimen? Älä siitä huoli, mennään vaan entisten pyhien askelissa!

torstai 9. kesäkuuta 2011

Tämän minä teille sanon: kuunnelkaa mopopoikia

Uusimman jumalanvaltakunnan pää-äänenkannattajan sivulta kaksi saamme lukea:

(yläreuna) "Epävarmuus leimaa ... tulevaisuutta. ... ongelmat hämmentävät mieltä. ... kristillisen uskon tuntemus ohenee ja taju oikeasta ja väärästä hämärtyy. Kysellään hämmentyneinä, mikä on tie, jota kulkea. ... Murrosajan keskellä ... Elämme koetusten aikaa ... Ahdingonkin ajassa on hyvä hiljentyä ..."

(alareuna) "Eräs poika kuunteli moponkorjaustauolla aikuisten keskustelua ja totesi ykskantaan: 'Eihän tuossa kirjoittelussa ole oikein järkeä: jos vaikka jonkun puolueen jäsen tekisi rikoksen, eihän siinä puoluejohtajan tarvitsisi erota.'"

Näin me saamme tänäkin hämmentävänä ja koetusten täyttämänä iltahetkenä ajatella. Ohenevassa ja hämärtyvässä ajassamme saamme vielä lisätä, että vaikka puolueen johto antaisi ohjeet rikkoa lakia, niin eihän siinä puoluejohtajien tarvitsisi erota.

Me emme halua, eikä meidän tarvitse. Ja vaikka me haluamme, niin heidän ei tarvitse. Ja vaikka heidän tarvitsisi, niin he eivät halua. Näin on nähty hyväksi. Sen ymmärtää uskon kautta.

Näihin hämmentyneisiin ahdinkoihin saamme päätellä tätä epävarmuuden leimaamaa iltahartautta. Jääkää ennen kaikkea tälläkin hetkellä saara-äidin hämmentyneeseen haltuun.

4 kommenttia:

  1. Amen. Näin se on hyväksi nähty ja aina ymmärretty.

    VastaaPoista
  2. On meillä hyvä Jumala kun noin kalliisti kirkastaa mopopojille maan tavan.

    VastaaPoista
  3. Uskovaisen kodin pojat tietävät: viritetyllä mopolla ehtii.

    VastaaPoista

Näin saamme jäädä yhdessä tälläkin hetkellä uskomaan kommentoijista hyvää.