Ai missäkö Paimen? Älä siitä huoli, mennään vaan entisten pyhien askelissa!

sunnuntai 10. helmikuuta 2013

HuumorillaAjassamme on esitetty väite, ettei tämä kallis julkaisu olisi uskovaisten tekemä, koska täällä on huumoria.

"Ei tätä kyllä uskovaiset toimita."

Me olemme niin huumorintajuinen yhteisö kuin olla voi. Katsotaanpa vaikkapa meille niin rakkaan kustannusyhdistyksemme nettisivuilta
"Vanhoillislestadiolainen opetus perustuu Raamattuun ja luterilaiseen tunnustukseen."
*reps*


4 kommenttia:

 1. oho-siionin synti on siinä, että se tekee näkyväksi huumorin, jota seuraisäntä puheen aikana sakastissa heittää kassanlaskijan kanssa.

  VastaaPoista
 2. Huumori omasta liikkeestä täytyy pitää omiensa keskuudessa, eikä vuotaa sitä näin kaikkien lukevitten tietoisuuteen. Ulkopuoliset eivät aina meidän huumoria ymmärrä, vaan näkevät sen helpommin sellaisena, ettemme arvostaisi kuitenkin oikeasti tätä uskoa. Minäkin tunnustan usein heittäneen OHO!-siionin kaltaista huumoria jopa puhujaveljien kanssa, eikä se ollenkaan tarkoita sitä, ettenkö kunnioittaisi vakaumustani.

  VastaaPoista
 3. OHO-Siionissa esitetty läpändeerus on julkijumalatonta, eikä tällaista läpändeerusta voi kukaan elävässä uskossa oleva käyttää. Kaikessa synnillisyydessään suosittelen kaikille rakkaille uskovaisille lämmöllä, ettemme kuluttaisi aikaa täällä pilkantekijäin foorumilla. Siunatkaamme toisiamme Jeesuksen nimessä ja veressä!

  VastaaPoista
 4. Hei terveisiä metallimusiikkifanilta! Minä en ole kylläkään lestadiolainen vaan vapaakirkkolainen ja musiikin alan ammattilainen. Ihan mahtava toi teidän 'Musiikin turvallisuusindeksi'! Osuitte niin naulan kantaan! Kiitos! Täällä päin on naurettu mahat kippurassa. Tälläistä huumoria kaivataan kun uskovien välillä alkaa ilma käydä niin tunkkaiseksi että naamat vääristyy.

  VastaaPoista

Näin saamme jäädä yhdessä tälläkin hetkellä uskomaan kommentoijista hyvää.