Ai missäkö Paimen? Älä siitä huoli, mennään vaan entisten pyhien askelissa!

sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Jumala siunaa ehkäisevät lapsensa

Kristillisyytemme viikkojulkaisussa oli jokin aika sitten hyvin koskettava tarina pojasta, joka kieltäytyi kalastamasta sunnuntaina, mutta jolle Jumala siitä hyvästä siunasi kaksi kalaa kuin ihmeen kaupalla. Siitä rohkaistuneena Pekka-veli Tuupovaarasta on kirjoittanut meille oman tarinansa Jumalan siunauksesta:

"Joitakin vuosia sitten päädyin uupuneena aloittamaan ehkäisyn. Moni varoitteli minua, että Jumala ottaa siunauksensa pois. Olin hyvin murheellinen. Minä kun pidän siunauksesta niin kovin.

Tällä viikolla kuitenkin tapahtui jotain hyvin merkillistä. Meille tuli vieraita. Minut komennettiin ostamaan pakastepullaa tarjoiluksi. Kun tulin kotiin, vaimoni ihmetteli miksi ostin pussin, jossa on yhdeksän pullaa, kun meitä ja vieraita oli yhteensä kymmenen. Siinä sitten olimme rakkaan puolisoni kanssa murheen alhossa, kuolon laaksossa, aallot kävivät yli päämme. Alla päin me sitten kuten opetuslapset Emmauksen tiellä aloimme laittaa pullia pellille. Ja kun olimme laittaneet yhdeksän pullaa, tapahtui ihme: pussista löytyi kymmeneskin pulla. Oli kuin matkavaatteemme olisi puhdistunut vitivalkoiseksi. Ja me hyppäsimme ilosta ja kiitimme kaikkivaltiasta seurakuntaa."

Tämän tarinan äärellä emme voi muuta kuin kiitollisna painaa päämme alas ja todeta, että kyllä Jumala ehkäisevät lapsensa runsain mitoin siunaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Näin saamme jäädä yhdessä tälläkin hetkellä uskomaan kommentoijista hyvää.