Ai missäkö Paimen? Älä siitä huoli, mennään vaan entisten pyhien askelissa!

maanantai 12. joulukuuta 2011

Kondomiarmoneuvo

Moni uskovainen saattaa arkailla ehkäisyvälineiden kanssa. Uskaltaako niihin ylipäätään koskea ja miten sen tulisi tapahtua.

Onneksi meillä on Internet, josta saamme olla löytämässä hyödyllisiä opetuksen, neuvon ja jopa nuhteenkin sanoja. Kondomipakettia aralla matkasauvalla ja kyselevällä mielellä lähestyviä haluamme olla neuvomassa ja rohkaisemassa.Kuten tästä opetusvideosta voimme päätellä, kondomipaketti ei pure kosketettaessa.

5 kommenttia:

 1. Suurta arkuutta tuntien teitä lähestyn, mutta kun minulla on aivan kuin sellainen ymmärrys, että Sultan kuulostaa vääräuskoisten hapatukselta. Emmehän tahdo olla ikään kuin sallimassa hempeitä ajatuksia niitä kohtaan, jotka eivät edes usko että Jeesus on Jumalan Poika.

  Erityistä arkuutta tunnen myös nystyräisiä kondomeja kohtaan, vaikka niiden kohdalla kyse on ehdonvallan asiasta, kuten eräs kokenut veli kerran kirkasti. Kaikkien erikoisempienkin kondomien käytössä tahdomme pyrkiä varovaisuuteen, ettemme sitä kaikkein lähimmäistä teoillamme satuttaisi.

  Tahtoisin vielä lopuksi kysyä teiltä rakkaat, että saanko minäkin? Minä haluan.

  VastaaPoista
 2. Täällä yks suurperheen emo toivoisi käytännöllisiä "big pack" suurperhepakkauksia näistä kääryleistä! Voisiko joku oho-siionin toimituskunnasta sanoa tälle sulttaanille, että pakkaileepi enempi vaan samaan pakettiin. Se on työläs operaatio aina näitten sulttanien osto....

  VastaaPoista
 3. Tahtosin yhtyvä ensimäise kommentoijavelijen ajatukksee, ettemme me näijje vehkeie käytössä luiskahtaisi elämän kaijalta tieltä sen kummemmin liukkaalle mailmallisuuden vasemmalle puolelle kuin kireälle lakihenkisyyven oikijalle puolellekkaa.

  VastaaPoista
 4. Täällä yks suurperheen emo toivoisi käytännöllisiä "big pack" suurperhepakkauksia näistä kääryleistä! Voisiko joku oho-siionin toimituskunnasta sanoa tälle sulttaanille, että pakkaileepi enempi vaan samaan pakettiin. Se on työläs operaatio aina näitten sulttanien osto....

  Niitä perhekokojakin löytyy, muttei ihan vissiin marketeista. :) Laita googleen kondomit 100 kpl. Jopa parilla kympillä irtoaa. Laadusta ei tietoa. Tuttuja merkkejä saa sitten joistain nettikaupoista tilattua itse valittuina sekoituksina.

  VastaaPoista
 5. ah, nyt muistuvi mieleeni miten vielä vuosikymmen sitten anttilan kuvastossa oli vielä isoja paketteja isoon käyttöön. Oliko se silloin ainoa keino saada nämä kemikaliotuotteet huomaamattomasti makuuhuoneen kaappiin, johon ei kaikkien silmä ulotu?

  VastaaPoista

Näin saamme jäädä yhdessä tälläkin hetkellä uskomaan kommentoijista hyvää.