Ai missäkö Paimen? Älä siitä huoli, mennään vaan entisten pyhien askelissa!

tiistai 22. maaliskuuta 2011

Vaalit lähestyvät

Kristillisyydessämme vieroksutaan politiikan ja uskonnon sekoittamista toisiinsa, kuten on joillakin tämän maailman omavanhurskailla tapana. Sen vuoksi kristitty saa valmistautua tuleviinkin vaaleihin turvallisin mielin pitäen mielessään nämä Voitosta voittoon -kirjassa esitetyt kalliit armoneuvonsanat:

"Äänioikeus ei kristitylle eikä kenellekään valveutuneelle Suomen kansalaiselle ole vain oikeus, vaan myös velvollisuus."

Nyt kristitty saattaa hätäillä, että mitä puolueita voi hyvällä omallatunnolla äänestää. Kirjoittaja jatkaa:

"Sosiaalidemokratian henkinen, aattellinen perusta on marxilaisuuden jumalankielteinen perusta. Suhtautumista tähän henkeen ei voida ratkaista niitten näennäisten ajallisten ja aineellisten etujen perusteella, mitä se ehkä tarjoaa." ... "Me ratkaisemme kantamme poliittisiin puolueisiin ja aatteisiin sen mukaan minkälainen henki niiden perustana on eikä mahdollisten ajallisten etujen."

Sosiaalidemokraattien ja muun vasemmiston lisäksi myös vihreät kuuluvat tähän jumalankielteisten joukkoon. Perussuomalaisia kristitty sen sijaan voi hyvällä omallatunnolla äänestää, koska heillä on puheenjohtajana kristitty, joka syntinä hylkää perhesuunnittelun ja muun riettauden. Myös kristillisdemokraatteja voi vapaasti äänestää, ei kuitenkaan kaikkein meikatuimpia.

Näin me kristillisyydessä ymmärrämme oppi-isämme Martti Lutherin tavoin, ettei uskontoa pidä sekoittaa politiikkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Näin saamme jäädä yhdessä tälläkin hetkellä uskomaan kommentoijista hyvää.