Ai missäkö Paimen? Älä siitä huoli, mennään vaan entisten pyhien askelissa!

tiistai 15. marraskuuta 2011

Maailma meitä pilkkaa

Aralla mielellä lähestyn toimitusta, kun luulen, ettette halua tätä kirjoitusta julkaista. Mutta laitan kuitenkin sillä uskonrukouksella, että toimituksessakin silmät vähän aukenisivat näissä asioissa.

Maailman pilkka jatkuu käsittämättömänä tämän maailman lehdissä. Viime viikollakin eräs tämän maailman oululaislehti kirjoitti näinkin rumasti ja ikävästi kristillisyydestämme, joka on maailmassa mutta ei maailmasta:

"Syytettynä oleva mies on vanhoillislestadiolainen. Hänen sukunsa pui iäkkään miehen tekoja yhteisesti toukokuussa 2006. Läsnä olleen sukulaisen mukaan perheen pappa pyysi anteeksi vakavia seksuaalisia tekoja, joita hän oli tehnyt sekä lapsilleen että lapsenlapsilleen.

Paikalla oli myös muun muassa Suomen Rauhanyhdistyksen Keskusyhdistyksen silloinen varapuheenjohtaja Olavi Voittonen. Sukulaisen kertoman mukaan Voittonen tarjosi papalle tuolloin kaksi vaihtoehtoa: asia vietäisiin rikosprosessiin tai hän hakisi itselleen hoitoa. Pappa valitsi hoidon."

Kyllä tuntuu pahalta, että tällä tavalla repostellaan Jumalan valtakunnan asioita tämän maailman lehdissä! Ihan tulee mieleen, että eikö niillä lehdillä olisi parempiakin aiheita kuin aina vaan jauhaa tätä pedofiiliasiaa!

kyllä minä taas niin mieleni pahoitin

1 kommentti:

  1. Sitä löytää itsensä kysymästä pienen paikalta, että miten Jumala on sallinut että nyt maailman lehtien sivuilla repostellaan sisäisiä asioita? Elämmekö nyt niitä viimeisiä aikoja jolloin valitutkin eksytetään?

    VastaaPoista

Näin saamme jäädä yhdessä tälläkin hetkellä uskomaan kommentoijista hyvää.