Ai missäkö Paimen? Älä siitä huoli, mennään vaan entisten pyhien askelissa!

torstai 3. marraskuuta 2011

Uutuustuote: ARMOTON EVANKELIUMI™OHO! Siionin tuotekehitystoimikunta on kehittänyt uutuustuotteen osaksi yhä suositummaksi tullutta vähähiilihydraattista hengellistä dieettiä:

ARMOTON EVANKELIUMI™

ARMOTON EVANKELIUMI™:sta povataan joulumarkkinoiden vetonaulaa, koska yhä useampi uskonnon ammattilainen on voinut todistaa liiallisen armon haittavaikutukset: hengellisen lihomisen ja itsetyytyväisyyden.

ARMOTON EVANKELIUMI™:n ominaisuuksiin kuuluu mm.

- synninpäästön saa vain tietyiltä tyypeiltä, jotka saavat näin vallan elämääsi
- elämässä on noudatettava ahdistavia sääntöjä, joita ei saa kuitenkaan kutsua ahdistaviksi eikä säännöiksi
- elämä on alistettava sosiaaliselle kontrollille: naapuri kyttää tekemisiäsi
- sinun on eristäydyttävä valtaväestöstä ja halveksittava suurinta osaa siitä, mitä ihmiskunta on ja tekee
- jos olet homo tai nainen, sinulta riistetään osa perusoikeuksistasi
- jos olet mies, sinulta riistetään osa perusoikeuksistasi
- avoin keskustelu tunteista ja ajatuksista on kielletty, samalla sinun on ylistettävä sitä, miten avoimesti saat keskustella ja ajatella

Mikäli ostat ARMOTON EVANKELIUMI™:n, vaihto- ja palautusoikeutta ei ole. Jos haluat myöhemmin luopua tuotteesta, joudut lähipiirisi ja sukusi painostuksen kohteeksi.

3 kommenttia:

 1. Huikee tuote! Pari huomiota:

  Uutuutta tuossa ei ole kuin tuotteen nimi. Tekijänoikeus tulee hankaloittamaan tuotteenne lanseerausta. Ostin nimittäin tälläisen tuotteen noin 30 vuotta sitten. Tai korjaan: vanhempani ostivat.

  Mikäli ja, kun tuote markkinoille kuitenkin tulee, tähän "Jos haluat myöhemmin luopua tuotteesta, joudut lähipiirisi ja sukusi painostuksen kohteeksi." lisäisin huomautuksen:

  "mikäli lähipiirisi on erehtynyt ostamaan saman tuotteen. Koska he luultavasti muuten hurraavat, jos myöhemmin tuotteesta haluat luopua."

  VastaaPoista
 2. Saisko tähän tuotteeseen kylkiäisenä hoitokokouspalvelua, jos alkuperäinen tuote kaipaa kunnossapitoa? Toki lisähintaan, koska palveluammattilaisten lennättäminen Oulusta 24h varoitusajalla tulee kalliiksi.

  VastaaPoista
 3. "- sinun on eristäydyttävä valtaväestöstä ja halveksittava suurinta osaa siitä, mitä ihmiskunta on ja tekee"

  Tuohon kohtaan voisi vielä lisätä, että halveksunta ja hylkiminen ei kuitenkaan ulotu valtaväestön maksamiin sosiaali- yms. etuuksiin.

  VastaaPoista

Näin saamme jäädä yhdessä tälläkin hetkellä uskomaan kommentoijista hyvää.