Ai missäkö Paimen? Älä siitä huoli, mennään vaan entisten pyhien askelissa!

lauantai 15. tammikuuta 2011

Yyterin talvisilla yhteisöpäivillä nautittiin lämmöstä

Ulkona paukkui kirpeä pakkanen ja luomakunta oli lumen ja jään kourissa. Yyterin ja sen lähetysalueen väki sai kuitenkin kokoontua lämmittelemään Elävän veden läheteille nauttimaan lämmöstä, jonka oma yhteisö tuottaa.

Alutustuksen piti rakas veljemme Naatan Välivuoma. Alustuksen aihe oli Uskovainen tämän ajan keskellä.  

"Suruksemme olemme saaneet todeta, että asenneilmasto ympärillämme on muuttunut kylmäksi, jopa hyytäväksi meitä Jumalan lapsia kohtaan", totesi Välivuoma.

Milloin meitä syytetään naisten alistamisesta, talousrikoksista, vääränlaisesta vallankäytöstä, naisten sortamisesta ja syrjimisestä valtakunnan tehtävissä tai synnyttämispakolla tapahtuvasta seksuaalisesta riistämisestä, lapsiin kohdistuvasta kaltoinkohtelusta, jopa pedofilaista.

Tämä asennemuutos on synnyttämässä paljon hätää ja tuskaa Jumalan lasten keskuuteen.

"Silti tämän kaiken keskella saamme muistaa, että tallin haju on Elämän ja elävän uskon merkki. Pitäkäämme siitä lujasti kiinni. Emme rakkaat, nytkään lähde pesemään tallin hajua itsestämme, emmehän? Sillä kuinka meidät tunnetaan, jos hukkamme tämän ominaishajumme?"

Alustusta seurasi vilkas keskustelu. Veljet kirkastivat meille, miten tällainen ilmastonmuutos on uskollemme tarpeellinen koetinkivi. Me voimme ja saamme tervehtiä sitä ilolla.

Saimme jäädä turvallisin mielin nauttimaan tämän yhteisön lämpöä ja viemään sitä myös muille kylmään maailmaan.

Lehtiavustaja
Pirita Peruskallio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Näin saamme jäädä yhdessä tälläkin hetkellä uskomaan kommentoijista hyvää.