Ai missäkö Paimen? Älä siitä huoli, mennään vaan entisten pyhien askelissa!

sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Armoneuvo: internet on syntiä

Rakkaat matkaystävät! Internetin vaaroista on nyt varoiteltu riittävän moneen kertaan. Yhdyselimen Kilvoittelutoimikunta on yksimielisesti tehnyt päätöksen, että internet ei sovi uskovaiselle. Asian pitäisi nyt olla jokaiselle uskovaiselle selvä. Niiltä lampailta, jotka lyövät päätä aitaan, katkaistaan jalka. Se on rakkautta.

Erityisesti kehotamme varomaan tällaisia epämääräisiä blogeja. Meillä ei ole mitään sääntöjä eikä uskovainen tarvitse lakia. Neuvon sanana kuitenkin sanomme, että jos joku nähdään tai jonkun kuullaan lukeneen tai kommentoineen nettikirjoituksia, pidettäköön häntä vastedes pakanana ja publikaanina.

Näin se Jumala kuulkaa meitä muistuttaa elämämme tärkeimmästä asiasta. Näin Hän myös puhdistaa seurakuntaansa, kun on sen aika.

2 kommenttia:

  1. Älä valehtele! Ei olla väitetty, että internet on synti, mutta se ratkaisee, mihin tarkoitukseen sitä käytät?

    VastaaPoista
  2. Tuohon "puhdistaa seurakuntaansa" on nyt sielunvihollinen tuonut jotakin elävälle uskolle vierasta, joka ei vastaa henkeen. Parempi olisi pysyä entisten lampaiden jäljissä ja käyttää sanamuotoa "puhdistaa puimatantereensa". Tämän sanoo " Heikko sisarenne vaivassa ja valtakunnassa".

    VastaaPoista

Näin saamme jäädä yhdessä tälläkin hetkellä uskomaan kommentoijista hyvää.