Ai missäkö Paimen? Älä siitä huoli, mennään vaan entisten pyhien askelissa!

perjantai 6. toukokuuta 2011

Onnea Siionin äidit!

Marjukka-Liisamaria on 33-vuotias yhdentoista lapsen äiti, vaikka ei päälle päin uskoisi. Jokainen lapsi on ollut toivottu ja odotettu Herran lahja.

Perheen uusi talo on valmistunut hiljattain omakotitaloalueelle.

- Yli joka toisessa talossa asuu uskovaisia, Marjukka-Liisamaria iloitsee.

Rakennusaikana, kun mies oli päivät töissä ja illat rakennuksella, Marjukka-Liisamariaa toisinaan väsytti.  Aina ei olisi jaksanut seuroihinkaan lähteä.

- Sain voimia vastasyntyneen silmistä ja evankeliumista, Marjukka-Liisamaria muistelee ja hyppyyttää polvella puolivuotiasta Veikka-Anteroa.

Haluamme olla toivottamassa Marjukka-Liisamarialle ja muille isojen perheiden äideille onnea! Jaksammehan ottaa kaikki lapset vastaan Herran lahjoina, sillä siitä riippuu Jumalan valtakunnan tulevaisuus.

1 kommentti:

  1. Onneksi saamme vähintään kerran vuodessa olla näin muistamassa marjukka-liisamariaa ja muita siionin keskeisiä hahmoja aivan äänenkannatajalehden kokonaisella numerolla! Puhumattakaan siitä, miten ihanaa on tätä lehteä lukea niiden, joilla ei ole koskaan elämässään ollut mahdollisuutta tulla äidiksi hartaasta halustaan huolimatta.
    Samoin on kallis asia, että näin äitienpäivänä on kaikilla paikkakunnilla seurojen tilalta äitienpäivä- ja kevätjuhla, jonne ovat tervetulleita erityisesti kaikki marjukka-liisamarian kaltaiset, joista ei millään uskoisi, että he ovat niiiin suuren perheen äitejä. Täksi äitienpäiväksi on siunattu kaunis, aurinkoinen ja lämmin kevätpäivä, jotta ne jotka kateuttaan ja katkeruuttaan eivät voi mennä äitienpäiväjuhliin tai niitä netistäkään kuunnella oikeiden seurojen puutteessa, voivat kuitenkin nauttia Luojan kauniista luonnosta - elleivät ole saaneet kutsua äitienpäiväjuhlien keittiöryhmään tai ohjaamaan lasten ohjelmaa juhlissamme.

    VastaaPoista

Näin saamme jäädä yhdessä tälläkin hetkellä uskomaan kommentoijista hyvää.