Ai missäkö Paimen? Älä siitä huoli, mennään vaan entisten pyhien askelissa!

maanantai 31. lokakuuta 2011

Tasa-arvopalkinto Aimo Hautamäelle

Keskuskomitean entiselle pääsihteerille Aimo Hautamäelle on myönnetty Kansainvälisen Seksuaalivapauden Edistämisjärjestön SEDA:n tasa-arvopalkinto.

Palkinto annettiin alustuksesta, jossa Hautamäki puolustaa homoja:

"Aikamme on hyvin seksuaalikyllästeinen ja vapaita seksuaalisuhteita suosiva. Viime vuosina keskusteluun ovat nousseet myös ns. perverssi-ilmiöt kuten suhtautuminen homoseksuaaliseen käyttäytymiseen." (alustus Perhon suviseuroissa)

Palkinnon perusteluissa todetaan: 

"Iloittuaan ensin seksuaalisen vapauden lisääntymisestä Hautamäki nimeää "homoseksuaalisuuteen suhtautumisen" perverssi-ilmiöksi. Hautamäki edustaa hyvin nykyaikaista ajattelua. Homous on täysin luonnollista, ja niinpä se, että homouteen pitäisi "suhtautua" jollain tavalla, on yhtä perverssi ajatus kuin se, että vaikkapa vihreäsilmäisyyteen tai vasenkätisyyteen pitäisi "suhtautua" jotenkin erityisesti. Propsit Hautamäelle!"

OHO! Siionin toimituksen teologinen asiantuntija näkee Hautamäen ultratasa-arvoisen ajattelun pohjautuvan Paavalin jo aikanaan radikaaliin ihmiskuvaan:

"Ei ole tässä Juudalaista eli Grekiläistä, ei orjaa eli vapaata, ei miestä eli vaimoa, ei homoa eli heteroa; sillä te olette kaikki yksi Kristuksessa Jesuksessa."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Näin saamme jäädä yhdessä tälläkin hetkellä uskomaan kommentoijista hyvää.