Ai missäkö Paimen? Älä siitä huoli, mennään vaan entisten pyhien askelissa!

keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Jeshua-veli joutuu ulos Jumalan valtakunnastaVanhoillislestadiolainen diplomi-insinööri ja puhujaveli, joka istuu myös Kustannusyhtiön hallituksessa, kommentoi erään laiteille joutuneen marginaaliradikaalin edesottamuksia.

”Siihen aikaan kävi Jeshua sabbatina laihoin lävitse; niin hänen opetuslapsensa isosivat, ja rupesivat tähkäpäitä noukkimaan ja syömään.” (Matt 12:1)

Puhujaveli: Aina on Jumalan valtakunnassa opetettu, ettei pyhänä tehdä puintitöitä. Tätä olisi hyvä Jeshua-veljenkin noudattaa, jos haluaa kerran kostua perille, ei vaadittuna, vaan hyvällä mielellä, sillä me emme pelastu tekemällä lain töitä.

”Ja Jeshua meni sisälle Jumalan templiin, ja ajoi ulos kaikki, jotka myivät ja ostivat templissä, ja vaihettajain pöydät ja kyyhkyisten kaupitsiain istuimet hän kukisti, Ja sanoi heille: kirjoitettu on: minun huoneeni pitää rukoushuoneeksi kutsuttaman; mutta te olette sen tehneet ryöväritten luolaksi.” (Matt. 21:12-13)

Rakas puhujaveli: Huolta kantaen olemme johtokunnassa seuranneet Jeshua-veljen elämää. Ei ole Jumalan lapsen asia nousta esivaltaa vastaan. Kyllä Jeshua on nyt valinnut eri tien kuin me Jumala valtakunnassa.

”Jeshua: Mutta voi teitä, kirjanoppineet ja Pharisealaiset, te ulkokullatut! jotka suljette taivaan valtakunnan ihmisten edestä; sillä ette itse sinne mene, ettekä salli meneväisiä sinne mennä.” (Matt. 23:13)

Meille niin rakas puhujaveli: Olemme olleet Jeshuan kanssa pitkämielisiä ja rakkaudella alhaalta päin lähestyneet häntä, mutta hän ei ole totellut seurakuntaa. Mitä se Jeshuaa hyödyttää, vaikka hän saisi koko maailman omakseen, jos hänen sielulleen tulee vahinko?

”Silloin jos joku teille sanois: katso, tässä on Kristus taikka siellä! älkäät uskoko.” (Matt. 24:23)

Meille kaikille niin rakas puhujaveli: Voi kun Jeshuakin jaksaisi tulla seuroihin. Siellä nämä asiat hänelle kirkastuisivat.

”Silloin päästi hän heille Barabbaan; mutta Jeshuan, kuin hän hänen ruoskinut oli, antoi hän ylön ristiinnaulittaa.” (Matt. 27:26)

Meille kaikille niin rakas ja kallis puhujaveli: Hän käveli omin jaloin ulos Jumalan valtakunnasta. Jumala ottaa siunauksensa niiltä, jotka osoittavat kovakorvaisuutta. Parempi kuuliaisuus kuin oinasten lihavuus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Näin saamme jäädä yhdessä tälläkin hetkellä uskomaan kommentoijista hyvää.