Ai missäkö Paimen? Älä siitä huoli, mennään vaan entisten pyhien askelissa!

maanantai 5. maaliskuuta 2012

"Jakamaton rakkaus" edellytys vastuutehtäville Kustannusyhtiö EbRK:ssaJälleen kerran julkisuudessa ryvettynyt Kustannusyhtiö EbRK EbRK:n julkisivu-konsulentti Tuumas Tumpeloinen kertoo OHO! Siionille, että itsenäiset ihmiset, etenkin naiset, koetaan yhtiössä uhkaksi.

- Eri tavalla asiasta ajatteleva aiheuttaa ristiriitoja, kun yhtiömme toiminnan tavoite on aivan päinvastainen. Siksi on ymmärrettävää, että ne joita valitaan yhtiön vastuutehtäviin, olisivat lähtökohtaisesti ”jakamattomassa rakkaudessa”.

"Jakamattomalla rakkaudella" Tumpeloinen tarkoittaa, vaikka ei sitä suoraan sanokaan, sitä, että rakkautta ei jaeta niille, jotka ovat eri mieltä johtoklikin kanssa.

EbRK:n Turun tytäryhtiön julkisivu-vastaava Hemmo Puolivälinen kommentoi itsenäisten ihmisten, etenkin naisten, toimintaa näin:

- Olen murheellinen siitä, että vaikka olemme kahden vuoden ajan osoittaneet kärsivällisyyttä ja rakkautta eri tavoin ajattelevia kohtaan, tiemme ovat kulkeneet eri suuntiin.

Tumpeloinen ja Puolivälinen toivovat, että etenkin ne naiset, joilla on omia ajatuksia, tunteita tai mielipiteitä, luopuisivat niistä mitä pikimmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Näin saamme jäädä yhdessä tälläkin hetkellä uskomaan kommentoijista hyvää.